Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

Bli återförsäljare för Pilen Cykel AB

Bli återförsäljare för Pilen

Har du cykelaffär och känner att det saknas en bra svensk cykel som byggs med lika mycket kärlek som sund ingenjörskonst? Lika mycket nyfikenhet för nya material och komponenter som formgivning och stilren design? Och som kan leverera dina beställningar med väldigt kort varsel?

Det finns mycket positivt med att skapa en affärsrelation med en liten kompetent och rapp cykelfabrik som Pilen Cykel AB. Du kan skapa din egna beställningar av cyklar och ha dem hos dig senaste inom två veckor. Det ger dig som cykelhandlare mycket större frihet i ditt affärsidkande och du kan anpassa dig till kundkrets, din stad och dina kunder utan att lägga riskabla förordrar ett halvår innan.

Fördelar med att bli återförsäljare för Pilen:
  • Korta ledtider. Inga förhandsordrar.
  • Stora möjligheter att skräddarsy cyklar.
  • Stora möjligheter att skapa egna designer.
  • Ofta leverans inom 2 veckor.
  • Starkt fokus på kvalitet och ingenjörskonst.
  • Nära och goda relationer med fabriken.
  • Vettiga marginaler och lättservade cyklar.

Tänk över saken och hör av dig. Vi erbjuder vettiga marginaler på cyklarna och dessutom är de av så bra kvalitet att du mestadels kommer att syssla med periodiskt underhåll. Som Pilenåterförsäljare är du dessutom garanterad en nära och direkt kontakt med oss. Vi är bara sex person på Pilenfabriken. Jo du läste rätt. Sex.

Produktionslinjen är ett mästerverk signerat herr och fru Avander. Det förstår du när du kommer på besök. Slimmad och effektiv produktion är det som gör oss konkurrenskraftiga tillsammans med vårt tekniska kunnande, vår lättrörlighet och vårt kvalitetstänkande.

Det händer hela tiden saker på Pilen. Vi konsulterar ofta och gärna våra återförsäljare och många av dem har blivit goda vänner. Det finns oceaner av kunskap och erfarenhet ute hos riktiga cykelhandlare och vi anser att det är själva hjärtat i en lyckad småskalig produktion av cyklar: kunniga taleskvinnor och män.

Vi kan inte erbjuda er mastiga fyrfärgsbroschyrer och fotomodeller. Men erbjuder er Sveriges trevligaste cykel och goda möjligheter till bra affärer.

Vi har relativt gott om återförsäljare i Stockholm med omnejd liksom i Småland och södra Sverige. Men vi saknar till exempel helt återförsäljare i flera stora och cykelintresserade städer i Mälardalen som Västerås, Enköping och Eskilstuna. Vi skulle väldigt gärna också nå ut till det svensktalande Åland och orter i Dalarna. Vårt enda krav är att du kan cyklar och klarar av att sälja en produkt som i mångt mycket är så bra att det räcker med att nämna krom-molybdenramar, rostskydd utöver det vanliga och urstarka dubbelbottnade hjul. Plus att kunden eller du själv kan skapa en personlig cykel och få den levererad samma månad allra senast.

Använd formuläret nedan och skicka ett meddelande och beskriv din verksamhet och dina framtidsplaner så hör vi av oss. Du kan också ladda ned allt material här på sidan för att bekanta dig med Pilencykeln och med den kärlek till cykeln och den sunda ingenjörskonst som vi står för.

Kontakta oss nu!

Ange ditt företagsnamn
Skriv något om dig och själv och varför du vill bli återförsäljare för Pilen.
Svenska