Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

admins blogg

Och så var Sporten äntligen här!

tis, 2011-09-27 09:02 -- admin

Det känns fint att äntligen kunna visa upp Pilen Sport. Som ni och vi har väntat. Att ta fram en ny modell som lever upp till Pilens höga krav innebär hårt arbete. Och så ska det förstås vara. Men ingen möda har varit bortkastad. Det som ska göras, ska göras rätt. Och vi vill göra det som Pilen gör bäst: erbjuda maximalt med cykel för pengarna.

Jim Kent, vår första återförsäljare i England

lör, 2011-03-05 10:15 -- admin

Vi har fått vår första brittiska återförsäljare, en underbart trevlig man som heter Jim Kent. Han håller på och startar en cykelaffär i London på 60 Boston Road Hanwell. Läs mer om han skriver om hans första intryck av Pilen.

Despite my background as a road and time trial cyclist I have become increasingly interested in town cycling especially since having children. I am convinced that town and city bikes are the way forward for everyday transport for everyone, including off duty bike racers. My new bicycle shop “There” will make this the focus of its offer.

I found the Pilens when I was researching the business and was attracted at first by their simple business philosophy. They are also some of the nicest people I have worked with and these two factors encouraged me to import their bikes.

En Pilen i Portland

mån, 2010-05-10 01:03 -- admin

Vi fick ett brev från Philip i Portland, Oregon. Han hade gjort ett bildspel och skrivit ett brev från "sin cykel": en Pilencykel som tagit sig hela vägen över Atlanten. Vi är så tacksamma att Pilencyklarna tar sig tid att berätta för oss om sitt liv med Pilencykeln. Och Portland verkar vara en riktig härlig cykelstad!

Ett besök och en film från Motorns dag i Målilla 2009

mån, 2009-08-03 09:23 -- admin

Den 1-2 augusti var det för sjuttioförsta gången på raken dags för Motorns dag i Målillas hembygdspark – ett paradis för den motorintresserade. Utställningen kan skryta med att ha största antalet motorer igång samtidigt i Sverige och stoltserar med cirka femhundra utställare av alla tänkbara maskiner med tonvikt mot det gamla. Besökarantalet rör sig om flertalet tusen under två dagar.

Ny webbsida

tors, 2008-07-24 21:00 -- admin

Det var hög tid att koka ihop en ny webbsida med lite fler moderna lösningar. Sidan är i praktiken klar men det är säkert något som vi glömt. Den nya webbsidan skiljer sig från den gamla främst genom att den är tvåspråkig. De allra flesta sidorna finns både på svenska och engelska. Anledningen som ni säkert förstår är att ryktet om Pilen når allt längre utanför gamla Sveriges gränser och vi vill gärna informera om vår älskade cykel till både Charles, Isabelle och Domhildur.