Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

Filmer

fre, 2008-06-13 23:34 -- admin

Vi har filmat detta för att glädja de människor som – liksom vi – är övertygade om att kärleken till hantverket både är positivt för cykelns kvalitet och vackert att beskåda. Alla våra filmer finns listade till höger. Alla filmer kräver att din webbläsare har Adobe Flash Player version 8 eller högre installerat och att Javascript är tillåtet i din webbläsare. Detta är filmer från vår fabrik i Målilla där Pilen tillverkas. Flera arbetsmoment kan beskådas, från blästring till leverans hos cykelhandlaren.

Produktionsfilm 2015

Pilens cyklar monteras i fabriken i Målilla i vår egenhändigt byggda produktionslinje. En snabb och effektiv produktion möjliggör en cykel med högt värde till ett vettigt pris.


Äldre produktionsfilmer

Humoristiska reklamfilmer

Vi har filmat situationer där Pilen används – med en viss glimt i ögat. Vi hade väldigt roligt när vi spelade in dem. Det är egentligen inte reklamfilmer alls utan gjorda bara för att det är kul och för att underhålla våra besökare.

Om filmerna

Du startar filmerna genom att klicka på startknappen på filmen. Filmerna har stereoljud och i vissa fall musik. Filmerna är mellan en halv och en minut långa. Sitter du i en miljö där ljud från datorn kan störa andra så får du skruva ned volymen först. Du kan också styra volymen på filmen genom filmens egna volymkontroll.

Svenska