Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

Ny webbsida och ständiga förbättringar

Webbsidan är likt vår cykelproduktion under ständig förbättring och förändring. Hängslen och skyddshjälm på! Evolution före stagnation.

Continous betterment

Vi på Pilen tänker inte ens låtsas som att tillvaron är statisk och lätt uppdelad i enkla årsmodeller med kataloger och "nytt för i år". Så fungerar inte världen egentligen. Ständig förbättring av cyklarna är nödvändigt både för att kunna ge er som cykelälskare den bästa cykeln och för oss som liten hantverksmässig fabrik för att inte låsa in oss i onödigt långa produktcykler. Eftersom vi slipper låtsas som att cyklarna blir automatiskt bättre för varje år bara för att det gått 12 månader så kan vi koncentrera oss på att låta våra modeller genomgå ständig evolution. Och vidare eftersom vi inte håller lika hårt på modeller är friheten stor för återförsäljare och kunder att anpassa sin Pilen efter önskemål.

Vi ökar inte bara antalet modeller och förbättrar de befintliga, utan vi ökar antalet val av färger, komponenter och tillval också. Evolution och frihet.