Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

Från Pilen Lyx till Pilen Lyx Special

Sedan 2011 kan du skräddarsy en Pilen Lyx till din alldeles egen speciella vän på vägen – Pilen Lyx Special. Den utgår från Lyx-modellens ram och gaffel och du kan välja färger, sadlar, tillbehör och utvalda komponenter efter eget tycke och smak.

En Pilen Lyx har alltid svarta stänkskärmar, svart pakethållare och svart stänkskydd. En Pilen Lyx Special är en Pilen Lyx med tillval. Många vill ha helfärgade cyklar (t.ex. blå ram, blåa pakethållare, blå stänkskärm och blått kedjeskydd), en speciell sadel från Brooks, korkhandtag från Herrmans eller exklusivare komponenter från Nitto och Crane Bells. Det är därför vi skapade Pilen Special.

På webbsidan kan du se ett antal varianter av Pilen Lyx Special. Men du är på intet sätt begränsad av de Special-varianter som vi visar på hemsidan. Låt bygglädjen komma över dig och gör en alldeles egen variant av Pilen Lyx Special. Vi visar upp varianter av Lyx Pilen Special som kan fungera som inspiration för dig.

För att underlätta för kreativa cykelälskare har vi en byggmodul där du kan komponera en Pilen Lyx Specials utseende och utrustningen och ge din cykel en personlig prägel.

Läs mer om vår byggmodul

Pilen Lyx Special

mån, 2011-05-16 21:10 -- admin

Pilen Lyx Special kallar vi det när du skräddarsyr en Pilen Lyx med eget färgval och komponenter till din alldeles egen speciella vän på vägen – Pilen Lyx Special

Pilen Lyx Special är alltså inte en egen modell. Den utgår från Lyx-modellens ram och gaffel och du kan välja färger, sadlar, tillbehör och utvalda komponenter efter eget tycke och smak. Helfärgade cyklar med vita eller bruna däck och fina ringklockor är det mest populära valen.