Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

Utbildning och middag med våra återförsäljare

Den 13 januari bjöd vi på Pilen in våra återförsäljare på utbildning av SRAM nav, fabriksvisning och middag i Målilla prästgård. Några dagar innan helgen fick vi hem två prototyper av Pilen Sport. Bråda dagar rådde. Alla varuprover till Pilen Sport plockades fram och sedan dess har den satts ihop och plockats isär ett otal gånger. Lördagen började vi med en fabriksvisning och information om den nya Pilen Sport. Många åsikter framfördes och den fick ett positivt bemötande.

Celebert besök från SRAM

Svend och Claus från SRAM NORDIC kom med sin rullande undervisningslokal och våra återförsäljare fick goda råd och information om hur korrekt service av naven ska utföras – och öva sig på hur de ska tas isär och sättas ihop.

festpilen2010.jpg

Middag

Därefter väntade middag för alla deltagare hemma hos Martin och Louise. Nu har flera av våra återförsäljare lärt känna varandra och en glad stämning råder redan när de kliver innanför dörren. Tack alla ni som kom! Pedalen i Fredrikstad i Norge trotsade snöiga vintervägar och körde mer än 50 mil för att komma hit! Stor kram till alla återförsäljare för att ni är så goa! Jag längtar redan till nästa gång!

Klicka på bildspelet nedan för att se alla fotografierna.

Svenska