Detta är Pilens gamla webbsida. Informationen är inaktuell. Vänligen besök Pilens färska hemsida.
This is Pilen's old site. Information is outdated. Please go to Pilen's brand new site.

Pilen Special är här! Och vi bygger om och bygger till!

ons, 2011-05-25 12:05 -- admin
Pilen Special Helvit
Pilen Special Helröd Dam
Pilen Special Helröd Herr
Pilen Special Blåsilver Dam

Början på maj har varit en hektisk månad. Modellsortimentet har stötts och blötts, nya tänkbara färger och kombinationer av färger och material har testats. Efter att SRAM:s 9-växlade nav tyvärr togs bort ur produktionen tappade Superlyxen sin speciella charm. Vi har efter mycken tankemöda beslutat oss för att lägga Superlyxen på is tills vidare.

Kvar blir Pilen Lyx som kan fås med alla våra tillgängliga nav: från oväxlat till Shimano Nexus Inter-8. Ramfärgerna blir som tidigare: svart, mörkröd, blå eller grön ram med svarta skärmar, svart pakethållare och svart kedjeskydd. Däck: Schwalbe Citizen och navdynamo fram. Gummihandtag och sadel Brooks B66 i färgerna Black, Brown eller Honey.

OMBYGGNAD SKER!

Det pågår stora saker på Pilenfabriken i Målilla och ävenså på webbsidan. Den senaste nyheten är vi lägger Pilen Superlyx på is och i stället lanserar vi nu PILEN SPECIAL där du kan välja på färgkombinationer och vissa delar som inte funnits tidigare.

Designa din egen Pilen Special

Utöver Pilen Lyx kommer vi att lansera möjligheten att välja från en samling nya färger och lackeringsalternativ – Pilen Special – samt byta ut eller modifiera vissa delar som gör din Pilencykel personlig. På vår hemsida kommer du att kunna se vilka delar och färger som går att modifiera. Detta arbete har påbörjats och redan nu kan du via din Pilencykelhandlare beställa din alldeles egen variant av Pilencykeln om du vet vad du vill ha t ex helfärgade cyklar i befintliga och vissa nya färger.

De olika tillvalen kommer att medföra ett kostnadspåslag utöver handlarens eget utpris. Vi ska redovisa en ungefärlig extrakostnad för den Pilen Special som du själv designar – vi kan inte ge ett exakt pris då handlare har olika kostnader och frakten skiljer sig från den ena till den andra Pilenåterförsäljaren. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

Mer information kommer i dagarna. Bland annat om Pilen Sport. Det är ett löfte!

Svenska
Läs mer – Read more: