Pilens Prisberäknare

Pilens Prisberäknare är en hjälptjänst för att räkna fram en prisberäkning (härmed döpt till en ”PB”) på Pilens cyklar. Pilen Cykel har en egen uppfattning om hur cykelbyggande ska gå till. Du väljer delar till din cykel och webbsidan räknar fram en PB med ett uppskattat slutpris för din egenkomponerade Pilen och skickar denna PB till den e-postadress du angivit. OBS: du kan inte köpa något. Webbsidan är tillägnad vanliga Pilenintresserade människor och Pilens återförsäljare. Observera att alla priser är rekommenderade butikspriser hos Pilens återförsäljare och variationer kan förekomma. Vi använder ett webbshop-system för att sköta prisberäkningen och cykelkonfigurationen så det kan stå order och fakturering på några ställen. Det får vi leva med. All prisberäkning är riskfri. Du kan inte köpa något och förbinder dig inte till något. Designen på cykeln visas inte. Vi garderar oss för prisfel och prisuppdateringar. För att få en uppfattning om utseende på en Pilen Lyx rekommenderar vi att du provkör www.pilencykel.se/bygg/

För Pilens återförsäljare

Order från ÅF

En återförsäljare kan räkna ut en PB på en cykel som sedan läggs som order till Pilen. Kontakta alltid Pilen via ett vanligt mejl och hänvisa till ordern med ordernummer.

ÅF beställer åt kund

Agerar återförsäljaren på en förfrågan från en kund kan kundens namn skrivas in som notering i PB:n. Återförsäljaren kan skicka en kopia av PB:n till sin egen e-postadress med fältet "Skicka kopia till återförsäljares e-postadress".

För slutkunder

Räkna på pris

Som slutkund kan du räkna på priset för en av Pilens cyklar och vilka tillval och komponenter som du är intresserad av. Du kan skicka PB:n till dig själv. Du beställer inget och förbinder dig inte till något.

Skicka PB till din ÅF

Är du en privatperson som har upprättat kontakt med en Pilen-återförsäljare kan du skriva namnet på återförsäljaren i den PB som du skapar och får skickat till dig som e-postmeddelande. Vidarebefordra denna PB till din utvalda återförsäljare.

Skicka PB till cykelaffär

Undantag: är du en privatperson som har väldigt långt till en Pilen-återförsäljare kan du skriva det i fältet “Notering” innan du skickar din PB:n och nämna en lokal cykelaffär (behöver inte vara en återförsäljare) så utgår vi ifrån din spec och försöker ordna leverans.

Observera att webbsidan inte är en webbshop för slutkunder!

Våra cyklar

Scroll to Top