Prisberäknare för Pilens cyklar

Detta är en stödverkstad för att räkna fram pris på Pilens cyklar. Pilen Cykel har en egen uppfattning om hur cykelbyggande ska gå till. Du väljer delar till din cykel och webbsidan räknar fram ett uppskattat slutpris för din egenkomponerade Pilen. Du kan skicka den till dig själv. Är du en privatperson som har väldigt långt till en Pilen-återförsäljare kan du skriva det och nämna en lokal cykelaffär så utgår vi ifrån din spec och försöker ordna leverans.

Webbsidan är tillägnad vanliga Pilenintresserade människor och Pilens återförsäljare. Observera att alla priser är rekommenderade butikspriser hos Pilens återförsäljare och variationer kan förekomma. Vi använder ett webbshop-system för att sköta prisberäkningen och cykelkonfigurationen så det kan stå order och fakturering på några ställen. Det får vi leva med. All prisberäkning är riskfri. Du kan inte köpa något och förbinder dig inte till något. Designen på cykeln visas inte. Vi garderar oss för prisfel och prisuppdateringar. För att få en uppfattning om utseende på en Pilen Lyx rekommenderar vi att du provkör www.pilencykel.se/bygg/

Pilen GT har vi helt sålt slut på för tillfället. Sådant händer när man tillverkar prima cyklar. Mer information kommer. Se uppdaterad leveransinformtion här.

Detta är inte en webbshop. Du kan inte beställa något. Bara räkna på pris.