Bli återförsäljare

Har du cykelaffär och känner att det saknas en bra svensk cykel som byggs med lika mycket kärlek som sund ingenjörskonst? Bli återförsäljare för Pilens cyklar!

Pilen tillverkar cyklar med lika mycket nyfikenhet för nya material och komponenter som formgivning och stilren design. Och vi kan leverera dina beställningar med väldigt kort varsel. Det finns mycket positivt med att skapa en affärsrelation med en liten kompetent och rapp cykelfabrik som Pilen Cykel AB. Du kan skapa din egna beställningar av cyklar och ha dem hos dig senaste inom två veckor. Det ger dig som cykelhandlare mycket större frihet i ditt affärsidkande och du kan anpassa dig till kundkrets, din stad och dina kunder utan att lägga riskabla förordrar ett halvår innan.

Fördelar med att bli återförsäljare för Pilen:

  • Korta ledtider. Inga förhandsordrar.
  • Stora möjligheter att skräddarsy cyklar.
  • Stora möjligheter att skapa egna designer.
  • Ofta leverans inom 2 veckor.
  • Starkt fokus på kvalitet och ingenjörskonst.
  • Nära och goda relationer direkt med fabriken.
  • Vettiga marginaler och lättservade cyklar.

Tänk över saken och hör av dig. Vi erbjuder vettiga marginaler på cyklarna och dessutom är de av så bra kvalitet att du mestadels kommer att syssla med periodiskt underhåll. Som Pilenåterförsäljare är du dessutom garanterad en nära och direkt kontakt med oss. Vi är bara sex person på Pilenfabriken. Jo du läste rätt. Sex.

Produktionslinjen är vårt mästerverk. Det förstår du när du kommer på besök. Slimmad och effektiv produktion är det som gör oss konkurrenskraftiga tillsammans med vårt tekniska kunnande, vår lättrörlighet och vårt kvalitetstänkande.

Det händer hela tiden saker på Pilen. Vi konsulterar ofta och gärna våra återförsäljare och många av dem har blivit goda vänner. Det finns oceaner av kunskap och erfarenhet ute hos riktiga cykelhandlare och vi anser att det är själva hjärtat i en lyckad småskalig produktion av cyklar: kunniga taleskvinnor och män.

Vi kan erbjuda er Sveriges trevligaste cykel och goda möjligheter att göra bra affärer.

Vi har relativt gott om återförsäljare i Stockholm med omnejd liksom i Småland och södra Sverige. Men vi saknar till exempel helt återförsäljare i flera stora och cykelintresserade städer i Mälardalen som Västerås, Enköping och Eskilstuna. Vi skulle väldigt gärna också nå ut till det svensktalande Åland och orter i Dalarna. Vårt enda krav är att du kan cyklar och klarar av att sälja en produkt som i mångt mycket är så bra att det räcker med att nämna krom-molybdenramar, rostskydd utöver det vanliga och urstarka dubbelbottnade hjul. Plus att kunden eller du själv kan skapa en personlig cykel och få den levererad samma månad allra senast.

Ring oss eller använd formuläret nedan och skicka ett meddelande och beskriv din verksamhet och dina framtidsplaner så hör vi av oss. Du kan också ladda ned allt material här på sidan för att bekanta dig med Pilencykeln och med den kärlek till cykeln och den sunda ingenjörskonst som vi står för.

Kontakta oss nu

Ansökan ÅF
reCAPTCHA