Våra cyklar


Pilen bygger eleganta bruks- och stadscyklar med ljuvlig komfort och hög kvalitet

Pilens cyklar finns i ett antal grundmodeller. Grundmodellerna kan du anpassa i en mängd varianter som vi kallar Special där du valt hur din Special-modell ska se ut och vara utrustad. Vill du bygga en chick citycykel med retrokänsla? En lastvänlig vardagscykel? Eller en trygg pendlarcykel som alltid fungerar? Välj färgsättning och komponenter efter eget tycke och smak. Kvalitet in i minsta detalj.

Pilen Lyx

Pilen Lyx är en klassiskt skön cykel med robusta toner för stad, landsväg och grusväg. Den bjuder på säker trivsam färd i upprätt körställning och ansiktet mot solen. Pilen Lyx är en riktig cykelvän på vägen. Dammodellen har korg. Utrustad med den vackra lädersadeln Brooks B66 som har inbyggd fjädring.

Pilen City

Pilen City är en ny smidig stadscykel med lågt insteg och härlig känsla. Den har finstämd design, praktisk korg och trivsam upprätt körställning.  Samma fina stålram och underbara vevlager som sina systermodeller. Utmärkt som pendlarcykel. Sadel i konstsadel som standard och Brooks B17 som tillval.

Pilen GT

Pilen GT är en cykel frisk i fartvinden med lång angenäm eftersmak. Du njuter en upplevelse och slankare linjer med mer framåtlutad körställning. Det är en sportig cykel, tidlöst ren och klassisk i sin utformning. Som pendlarcykel är den ett självklart val om du vill färdas med stil och komma fram ren och snygg.

Pilen GTV

Pilen GTV är bubblande livlig och exklusiv med hydrauliska skivbromsar och 10 eller 11 växlar. Styrlager i duralaluminium och korkhandtag. Ni blir således ett snabbt och stiligt ekipage. En riktig caféracer eller en lyxig stadscykel som klarar det mesta. Utrustad med lädersadeln Brooks B17.

Pilen EL1

Pilen EL1 är vår första elassisterade och den är både rolig, balanserad och förtroendeingivande att köra. EL1 har en helt egen mycket personlig svensk funktionell stil och bekväm upprätt körställning. Cykeln har extra lågt insteg som passar alla utan att tumma på stabilitet och körglädje.