Företagscykel reklamcykel FirmaPilen


Föregående
Nästa

Med en företagscykel och reklamcykel FirmaPilen blir Frisk luft och hälsosam hjärtverksamhet ren och rullande friskvård när du gör ärenden, cyklar till möten eller skjutsar chefen till tåget.

Pilen bygger företagscyklar och reklamcyklar för moderna och miljömedvetna företag med skylt och er egen profilfärg. Med en fin företagscykel kan du framhäva ditt företag lite extra. Cykelmodellen Pilen Lyx utrustas med reklamplåt i 2 mm aluminium. Vi kallar modellen FirmaPilen. Reklamplåten kan fås silveranodiserad eller pulverlackerad i önskad färg. Den passar Pilen Lyx både dam- och herrcykel. Välj fritt från alla Pilens lackeringsalternativ och utrusta cykeln med önskade komponenter. Vill du ha ditt eget företags profilfärg så kontakta oss så löser vi det. Räkna med några veckors leveranstid. Tillgänglli För att få önskat utseende på reklamskylten kontaktar du din lokala tryckare eller använder företagets befintliga dekaler och reklammaterial. Skylten är 40 cm i överkant, 16 cm hög och 24 cm i underkant (måttritning PDF).

Vilka modeller kan bli företagscyklar?

Tre av våra modeller är färdiga för att bli företagscyklar. Det är Pilen Lyx, Pilen City och Pilen EL1. Välj den modell som du tycker bäst om eller som mest symboliserar ditt företag.

Pilen Cykel Lyx

Lyx dam

Shimano E6100

Lyx herr

Pilen City dam Röd RAL 3002

City dam

Pilen City herr Svart RAL 9005

City herr

Pilen EL1 Röd RAL 3002

EL1

Hur skaffar du din företagscykel?

Ring oss på Pilen 0493-100 20 för att utarbeta detaljerna. Gärna under lågsäsong så är allting hinner bli klart till cykelårstiden. Det går bra även för privatpersoner att få en fin skylt där ni kan kalligrafera ert favoritcitat, måla hjärtan eller en hälsning när ni ger bort en Pilen i present.

Ställ bilen – ta företagscykeln FirmaPilen!

Är du redo att gå vidare så skicka ett meddelande med dina uppgifter och funderingar så hör vi av oss.

Ring 0493-100 20 eller skicka ett meddelande

FirmaPilen intresseanmälan
reCAPTCHA