Företagscykel och förmånscykel

Föregående
Nästa

Vi kallar den firmapilen – en reklamcykel med skylt

Med en företagscykel och reklamcykel FirmaPilen blir Frisk luft och hälsosam hjärtverksamhet ren och rullande friskvård när du gör ärenden, cyklar till möten eller skjutsar chefen till tåget.

Pilen bygger företagscyklar och reklamcyklar för moderna och miljömedvetna företag med skylt och er egen profilfärg. Med en fin företagscykel kan du framhäva ditt företag lite extra. Cykelmodellen Pilen Lyx utrustas med reklamplåt i 2 mm aluminium. Vi kallar modellen FirmaPilen. Reklamplåten kan fås silver­anodiserad eller pulverlackerad i önskad färg. Tre av våra cykelmodeller kan bli företagscyklar; Lyx, City dam och EL1. Välj fritt från alla Pilens lackeringsalternativ och utrusta cykeln med önskade komponenter.Vill du ha ditt eget företags profilfärg så kontakta oss så löser vi det. Räkna med några veckors leveranstid. För att få önskat utseende på reklamskylten kan ni skicka er logotyp (format PDF eller EPS) till oss så fixar vi skyltarna. Eller så kontaktar du din lokala tryckare eller använder företagets befintliga dekaler och reklammaterial. Skylten är 40 cm i överkant, 16 cm hög och 24 cm i underkant måttritning PDF. Återförsäljare och privatpersoner kan använda vår prisberäknare för ta reda priset för önskad modell som företagscykel.

Vilka modeller kan bli företagscyklar?

Pilen Cykel Lyx

Lyx dam

Pilen Lyx Svart RAL 9005.

Lyx herr

Pilen City dam Röd RAL 3002

City dam

Pilen EL1 Röd RAL 3002

EL1

Tre av våra modeller är färdiga för att bli företagscyklar. Det är Pilen Lyx, Pilen City och Pilen EL1. Välj den modell som du tycker bäst om eller som mest symboliserar ditt företag.

Företagscykel eller förmånscykel

Företagscykel, reklam­cykel, personal­cykel, tjänste­cykel eller förmåns­cykel. Vi ska reda ut begreppen så att det blir enkelt för dig att planera din beställning av företagscykel.

Företagscykel reklamcykel tjänstecykel

En företagscykel får bara användas av företagets medarbetare och kunder under arbetstid. Cykeln ska förvaras på företaget när den inte används. Företaget köper in cyklar och det finns inga fallgropar i form av förmåns­beskattning eller dylikt. Ska cykeln användas utanför arbetstid är det en förmåns­cykel. Företags­cyklar används ofta som reklamcykel och gatupratare. Med din logotyp på skylten och lackerad i företagets profilfärg framhåller ni ert företag på ett sympatiskt och miljövänligt sätt. Alla människor tycker om fina cykar.

Förmånscykel används utanför arbetstid

En förmånscykel köps in av företaget och används av medarbetarna på sin fritid. Den anställde betalar förmånen med bruttoavdrag från lönen. Förmånsvärdet för en förmånscykel är lågt då samhället ser fördelar i form av ökad folkhälsa, naturvänlighet och minskade utsläpp.Företaget kan dessutom välja att bära en del av den månatliga förmåns­beskatt­ningen som löneavdraget innebär för medarbetaren. Det är en fin gest från företaget att uppmuntra ökat cyklande. Läs mer om förmånscykel på Skatteverkets webbplats.

Hur skaffar du din företagscykel?

Ring oss på Pilen 0493-100 20 för att utarbeta detaljerna. Gärna under lågsäsong så är allting hinner bli klart till cykelårstiden. Det går bra även för privatpersoner att få en fin skylt där ni kan kalligrafera ert favoritcitat, måla hjärtan eller en hälsning när ni ger bort en Pilen i present.Är du redo att gå vidare så skicka ett meddelande med dina uppgifter och funderingar så hör vi av oss.

Ställ bilen – ta företagscykeln FirmaPilen!

Ring 0493-100 20 eller skicka ett meddelande

FirmaPilen intresseanmälan
reCAPTCHA