Företagscykel och förmånscykel

Föregående bild
Nästa bild

En reklamcykel med skylt vi kallar FirmaPilen

Med en företags­cykel och reklam­cykel Firma­Pilen blir frisk luft och hälsosam hjärt­verk­sam­het ren och rullande friskvård när du gör ären­den, cyklar till möten eller skjutsar chefen till tåget.

Företagscyklar och reklamcyklar

Pilen bygger stilfulla företags- och reklamcyklar för moderna och miljö­medvetna företag och organisationer.

Ett positivt budskap

En väl designad företagscykel är iögon­fallande, syns tydligt och når en bred publik med ett positivt budskap.

Kostnadseffektiv branding

Jämfört med andra marknadsförings­metoder kan företagscyklar vara mycket kostnadseffektivt med god effekt för varumärket.

Skylt och profilfärg

Företagscyklarna kan anpassas med företagets skylt och profilfärg. Kontakt krävs för att beställa specifik profilfärg.

Tillgängliga cykelmodeller företagscykel

Lyx herr, Lyx dam, City dam, och EL1 kan bli företagscykel. Välj bland alla Pilens lackeringsalternativ och komponenter.

Reklamskyltens utseende

Ni tillhandahåller företagets logotyp i PDF eller EPS-format. Eller så anlitar ni egen tryckare för skylten till företagscykeln.

Mått på reklamskylten

Reklamskylten på företagscykeln är 40 cm bred vid överkant, 16 cm hög, 24 cm bred vid underkant. Måttritning: måttritning PDF.

Reklamplåtens specifikationer

Reklamplåten är 2 mm tjock aluminium och kan antingen vara silver­anodiserad eller pulverlackerad i valfri färg.

Leveranstid företagscykel

Räkna med minst några veckors leveranstid, beroende på säsong och antal beställda företags- och reklamcyklar.

Prisberäkning

Återförsäljare och privatpersoner kan använda prisberäknaren för att få prisuppgift på önskad modell som företagscykel.

Pilen bygger företagscyklar och reklamcyklar för moderna och miljömedvetna företag med skylt och er egen profilfärg. Med en fin företagscykel kan du framhäva ditt företag lite extra. Cykelmodellen Pilen Lyx utrustas med reklamplåt i 2 mm aluminium. Vi kallar modellen FirmaPilen. Reklamplåten kan fås silver­anodiserad eller pulverlackerad i önskad färg. Tre av våra cykelmodeller kan bli företagscyklar; Lyx, City dam och EL1. Välj fritt från alla Pilens lackeringsalternativ och utrusta cykeln med önskade komponenter.Vill du ha ditt eget företags profilfärg så kontakta oss så löser vi det. Räkna med några veckors leveranstid. För att få önskat utseende på reklamskylten kan ni skicka er logotyp (format PDF eller EPS) till oss så fixar vi skyltarna. Eller så kontaktar du din lokala tryckare eller använder företagets befintliga dekaler och reklammaterial. Skylten är 40 cm i överkant, 16 cm hög och 24 cm i underkant måttritning PDF. Återförsäljare och privatpersoner kan använda vår prisberäknare för ta reda priset för önskad modell som företagscykel.

Vilka modeller kan bli företagscyklar?

Två av våra modeller är färdiga för att bli företagscyklar. Det är Pilen Lyx (dam och herr) och Pilen EL1. Välj den modell som du tycker bäst om eller som mest symboliserar ditt företag.

Pilen EL1 Röd RAL 3002. Extrautrustad: Exklusivfärg helfärgad, creme ballongdäck. Atran frampakethållare. dubbelstöd Atran Moove, silverfälgar, Handtag Primergo Herrmans.

EL1

Pilen Cykel Lyx

Lyx dam

Pilen Lyx Svart RAL 9005.

Lyx herr

Företagscykel eller förmånscykel

Företagscykel, reklam­cykel, personal­cykel, tjänste­cykel eller förmåns­cykel. Vi ska reda ut begreppen så att det blir enkelt för dig att planera din beställning av företagscykel.

Företagscykel reklamcykel tjänstecykel

En företagscykel får bara användas av företagets medarbetare och kunder under arbetstid. Cykeln ska förvaras på företaget när den inte används. Företaget köper in cyklar och det finns inga fallgropar i form av förmåns­beskattning eller dylikt. Ska cykeln användas utanför arbetstid är det en förmåns­cykel. Företags­cyklar används ofta som reklamcykel och gatupratare. Med din logotyp på skylten och lackerad i företagets profilfärg framhåller ni ert företag på ett sympatiskt och miljövänligt sätt. Alla människor tycker om fina cykar.

Förmånscykel används utanför arbetstid

En förmånscykel köps in av företaget och används av medarbetarna på sin fritid. Den anställde betalar förmånen med bruttoavdrag från lönen. Förmånsvärdet för en förmånscykel är lågt då samhället ser fördelar i form av ökad folkhälsa, naturvänlighet och minskade utsläpp.Företaget kan dessutom välja att bära en del av den månatliga förmåns­beskatt­ningen som löneavdraget innebär för medarbetaren. Det är en fin gest från företaget att uppmuntra ökat cyklande. Läs mer om förmånscykel på Skatteverkets webbplats.

Så skaffar du din företagscykel

Ring oss på Pilen 0493-100 20 för att utarbeta detaljerna. Gärna under lågsäsong så är allting hinner bli klart till cykelårstiden. Det går bra även för privatpersoner att få en fin skylt där ni kan kalligrafera ert favoritcitat, måla hjärtan eller en hälsning när ni ger bort en Pilen i present.Är du redo att gå vidare så skicka ett meddelande med dina uppgifter och funderingar så hör vi av oss.

Ring 0493-100 20 eller skicka ett meddelande

Ställ bilen – ta FirmaPilen!

Kontakta Pilen

Kontakta oss med dina önskemål kring företagscykel så återkommer så snart vi kan.

FirmaPilen intresseanmälan
Jag godkänner att ni hanterar personuppgifterna jag angivit *

Företagscykel Firmapilen

Ett urval företagscyklar