Säljstöd GTV

 1. Exklusiv ram med kaxiga vinklar byggd med rör i krom-molybdenstål kvalitet 4130. En dyrare och snärtigare stålkvalitet som efter svetsning behandlas med värme för att metallen ska återfå sin starkaste kristallina struktur och svetsfogarna bli ett med ramen. Ramen är lätt, stark och mer spänstig med förhöjd körupplevelse. Testkör och upplev skillnaden. Ramen är svetsad med TIG-svetsning. En långsam svår svetsteknik som ger starka tunna fogar. Ramdetaljerna är hårdlödda med mässingslod. Riktigt hantverk är vackert och ger bäst köregenskaper.
 2. Ramens topprör och undre ramrör är av reducerad modell. Det betyder att godstjockleken är tunnare mitt på röret för att spara vikt 0,9–0,6–0,9 mm.
 3. Elegant gaffel med gjuten stålkrona. Gaffelben i krom-molybdenstål 4130. Gaffelbenen är hårdlödda till den gjutna gaffelkronan med mässingslod. Riktningsstabil och följsam.
 4. Hydrauliska skivbromsar Shimano Deore fram och bak. Skön och lättdoserad bromsverkan.
 5. Styrlager Tange Levin 1500 Alloy i duralaluminium.
 6. Klocka Crane Bell Suzu Alloy. Fjädrande kläpp, polerad klocka och välljudande ton.
 7. Marknadens kanske bästa hjul med dubbelbottnade fälgar, riktade ekerhål, öljetter och kraftiga ekrar i rostfritt stål. I bakhjulet är ekrarna dessutom av reducerad modell.
 8. Vevlagret är ett underhållsfritt kassettvevlager av märket Tange modell LN-7922 med kapslade kvalitetskullager, smidd axel i krom-molybdenstål och aluminiumhylsa.
 9. Stänkskärmar, skärmstag och alla muttrar och skruvar är av rostfritt stål 18/8.
 10. Sadel konstläder Canard svart, brun eller honung. Som tillval riktig lädersadel Brooks B17 i färgen svart, brun eller honung.
 11. Pålödda fästen för flaskhållare både på sadelröret och nedre ramröret. Perfekt för långa turer.
 12. Smäcker och stilren pakethållare i aluminiumlegering.
 13. Handtag Herrmans Primergo kork.