Säljstöd Lyx

  1. Ramrör i krom-molybdenstål kvalitet 4130. En dyrare och snärtigare stålkvalitet. Ramen blir starkare och mer spänstig med förhöjd körupplevelse. Testkör och upplev skillnaden. Ramen är svetsad med TIG-svetsning. En långsam svår svetsteknik som ger starka tunna fogar. Ramdetaljerna är hårdlödda med mässingslod. Riktigt hantverk är vackert och ger bäst köregenskaper.
  2. Elegant gaffel med gjuten stålkrona. Gaffelben i krom-molybdenstål 4130. Gaffelbenen är hårdlödda till den gjutna gaffelkronan med mässingslod. Riktningsstabil och följsam.
  3. Marknadens kanske bästa hjul med dubbelbottnade fälgar, riktade ekerhål, öljetter och kraftiga ekrar i rostfritt stål. I bakhjulet är ekrarna dessutom av reducerad modell.
  4. Vevlagret är ett underhållsfritt kassettvevlager av märket Tange modell LN-7922 med kapslade kvalitetskullager, smidd axel i krom-molybdenstål och aluminiumhylsa.
  5. Rostfritt 18/8 stål i pakethållare. styrstam, styre, skärmar, sadelstolpe, skärmstag och alla muttrar och skruvar.
  6. Rejäl pakethållare i rörmodell i krom-molybdenstål och rostfritt stål med rostfria spännare och handmålat vitt Pilen-märke på akterspegeln.
  7. Standardsadel är en bred och skön sadel Selle Montegrappa Future i konstläder med fjädring och färgvalen svart, brun och honung. Tillval är lädersadel Engelska Brooks B67 med fjädring i färgen svart, brun eller honung.